Handgemaakt.

AAI AAI is sinds 2015 een kindermerk dat vooral bekend is van mutsen met het woord ‘hi’. De mutsen zijn niet zomaar mutsen. Ze worden stuk voor stuk handgemaakt in België door mensen met een beperking. De samenwerking met het maatwerkbedrijf verloopt vanaf het begin zeer goed. In drukke periodes werken er maar liefst 4 à 6 mensen dagelijks aan onze mutsen en sjaals!

"Met een handleiding en stapeltje stof stapte ik de werkplaats in Mol binnen en legde ik stap voor stap uit hoe een hi-muts wordt gemaakt. Het enthousiasme in het naad-team was meteen duidelijk te merken. Nét iets uitdagender dan eindeloze scoutssjaaltjes, klonk het! Een mooie en duurzame samenwerking tussen AAI AAI en maatwerkbedrijf Lidwina was geboren." 

 

Duurzaam.

AAI AAI staat voor lokaal ondernemen, eerlijke productie, kwaliteit en duurzaamheid.

"We geloven dat er in onze huidige maatschappij iets grondig mis is met de normalisering van overconsumptie... AAI AAI zet zich af tegen massa-verkoop en seizoensgebonden collecties. We brengen bewust zelden iets nieuw op de markt, hebben een nul-tollerantie wat bestreft plastic en schenken met veel liefde oude artikelen aan hulporganisatie Het Rode Kruis via de Kringwinkel (Turnhout)."


Trots.

"We zijn erg trots op ons Made in Belgium-verhaal met kleine ecologische voetafdruk. Het katoen dat wordt gebruikt is OEKO-TEX gecertificeerd: biologisch, gerecycleerd of op natuurlijke wijze gekleurd. Zelfs de witte hi-draad die onze beanies typeert, laten we speciaal maken in België."

Elk product wordt in België gemaakt door mensen met een beperking, uit eco-friendly materialen. Milieuvriendelijk en sociaal verantwoord. Wegens privacy-redenen mag het team helaas niet in beeld, maar duik mee achter de schermen van AAI AAI!

© 2016 - 2024 AAI AAI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel