Hi. Welkom bij AAI AAI!

Eind 2015 werd AAI AAI in het leven geroepen toen Marloes zocht naar een muts voor haar dochter, Faye. Behalve heel wat merken die draaien op massaproductie en fast fashion, was er eigenlijk niets dat écht in het oog sprong. Alle mutsen van de grote brands zagen er hetzelfde uit, dus kroop Marloes zelf achter haar naaimachine en de eerste AAI AAI-muts was geboren!

VOORLIEFDE 'HANDMADE' + LIFESTYLE-ADDICT = AAI AAI

Wat onderscheid AAI AAI dan van alle bestaande merken? AAI AAI brengt stoere unisex baby- en peuteraccessoires. We kiezen onze eco-vriendelijke stoffen zorgvuldig uit. Daarna maken we zelf een aantal beanies, die we een tijdje dragen en wassen. Zo kunnen we echt kwaliteit garanderen aan onze klanten. 

 

SLOW FASHION > SELL-OUT PRODUCTS

AAI AAI werkt nauw samen met Lidwina en Kaliber. Lidwina en Kaliber bieden tewerkstellingskansen aan  mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij maken alle producten met de hand, zodat elk product uniek is. 

THIS IS NOT JUST A BRAND

Wanneer je een van onze beanies draagt, ben je dus niet enkel fashionable, maar steun je ook een lokale, Belgische business met een eerlijke productie.

WEAR THE BEANIE, SHARE THE STORY.

 

 

 

    #handmade
    #madeinBelgium

    #monochrome

    #lifestyle

© 2016 - 2023 AAI AAI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel